Despre noi

Societatea a fost înfinţată în anul 2012 cu domeniul principal de activitate, mentenanţă utilaje industrial în speţă cele din industria maselor plastice şi reciclare.

În anul 2016 are loc o regândire a întregii activități. Activitatea principală se axeaza pe domeniul reciclari maselor plastice. Tot în anul 2016, societatea a achiziționat un imobil (teren dotat cu clădiri și depozite) având o suprafață totală de 15 216 m2, cu scopul deschiderii unui punct de lucru pentru continuarea activității de sortare și reciclare. Acest imobil este corespunzător pentru desfășurarea activității de reciclare, având un potențial mare de extindere și dezvoltare.

Pentru a continua dezvoltarea şi diversificarea în domeniul reciclării s-a comandat un studio de fezabilitate în anul 2017 pe baza căruia se depune un proiect de finanţare.

În anul 2018 se semnează contractul de finanţare care are în vedere:

  • recondiţionarea şi reabilitarea clădirilor, curţi;
  • modernizarea liniilor de producţie care asigură  atât extinderea capacităţii de producţie cât şi diversificarea produselor realizate;
  • diverse certificări pentru produse cât şi pentru managmentului societăţii;

În anul 2019 începem implementarea proiectului.

Cu o echipă având experientă de peste 10 ani în domeniul reciclării deşeurilor, societatea a devenit unul dintre cele mai importante operatori din regiune. Principala activitate a societăţii este reciclarea deşeurilor din materiale plastice provenite din deşeuri industriale, post-industriale şi post-consum în principal poliolefine: PP, PE, şi altele PVC rigid / plastifiat mai puţin mase plastice inginereşti: ABS, PS, PC, PA, PET, etc. În urma unor procese tehnologice deşeurile sunt transformate în materii prime reciclate, acestea fiind reintroduse în procese de fabricaţie a bunurilor din plastic.

Buna funcţionare a productiei este asigurată de: autoutilitare pentru transportul deşeurilor şi mărfii, containere de colectare, laborator de analiză şi teste mase plastice, mărunţitor shredder, mori, sisteme de spălare flotaţie, centrifugii, storcător, extrudere, pulverizator, aglomerator, desprăfuitoare şi separator tip zig zag, separator de metale, mixere, prese, atelier de mentenanţă, post trafo de la medie tensiune la joasă tensiune.

MISIUNE

Misiunea noastră este reciclarea prin inovaţie. Dorim să oferim soluţii de reciclare inovative care să contribuie la refolosirea deşeurilor în circuitele de producţie sub formă de materii prime reciclate, astfel contribuind la creşterea gradului de reciclare din România unde există deficienţe majore.